Torben Hoberg Frederiksen den 02-07-2014
    Nyttig viden:
    SOMMERFERIEBUSSEN.
    Sommerferiebussen var en dagligt radioprogram i årene omkring 1966 til sidst i 1970erne, naturligvis mest for børn, som blev sendt hver dag i skolernes sommerferie. Hver anden dag sendte man fra en bus som rejste rundt i Danmark på forskellige feriesteder og lavede direkte reportager med børn og unge. De andre dage var det et ønskeprogram hvor man kunne sende et postkort ind og få spillet en sang og få sendt en hilsen fra sommerlandet. Vel en slags Giro 413 for børn. Programmet blev de fleste af årene bestyret af Elith Nørreholm og kendingmelodien "Magic Trumpet", komponeret af Bert Kaempfert og spillet af Los Mejicos, tror jeg de fleste glamrockere kan huske. Herb Albert har også indspillet den. Jeg har forstået, at Jimmy Starr var vært i 1966, inden Elith Nørreholm tog over.
    Eva Vilsgaard den 27-06-2014
    Mandag d. 11. august er 1. skoledag efter sommerferien