Mia Henriette Mikkelsen den 10-10-2017
    Sensommermarked 2017
    Så er årets Sensommermarked veloverstået og de sidste ting er ved at have fundet tilbage på rette plads igen.
    Fra Sensommermarkedskomitéen skal lyde et kæmpe TUSIND TAK FOR INDSATSEN! til alle involverede parter.

Alle bidrag - store som små - var med til at gøre dagen til en hyggelig og uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne, som slet ikke var muligt uden alle de frivillige kræfter, elever, forældre, ansatte, lokale foreninger og ikke mindst sponsorer der ligger bag.
    Vi var usandsynligt heldige med vejret, der på trods af meget dårlige meldinger, endte med at "holde tæt" til aktiviteterne var begyndt at stilne af og der kun var oprydning og den afsluttende stafet tilbage. Og selv da regnen begyndte var humøret ikke til at skyde igennem da stafetten gik i gang med flot dekorerede trillebører, kampklare deltagere, hujen og fanfarer fra tilskuerne og masser og atter masser af bionedbrydeligt konfetti i alle farver.

Alt i alt en dejlig dag, der på trods af nedgang i omsætning, stadig bidrog med en god slat til diverse elevaktiviteter.

Næste år kan vi kun drømme om en bedre vejrudsigt til at fuldende et altid hyggeligt og spændende Sensommermarked på Rosenvangskolen.

Komitéen mødes til evaluering af årets marked mandag d. 27/11-17, og alle indspark hvad enten det er ris/ros, ønske om medlemsskab, idéer til fremtidige markeder eller lignende modtages med tak og rettes til sekretær Mia på Rosenvangskolens kontor enten ved fremmøde eller mail på [email protected]

Festlige sensommerhilsner
    Sensommermarkedskomitéen

Vinder af sensommercup 2017 2.B

En gruppe trætte men glade forældre til børn i 2.b fejre den flotte sejr i årets store forældrefodboldturnering til sensommermarkedet.

Nyhed billede
Klassen kan glæde sig til en gang Geirsuppe med tilhørende dessert.