Mia Henriette Mikkelsen den 17-09-2018

Kære børn, forældre, kolleger, samarbejdspartnere, lokalforeninger og i det hele taget alle de aktive folk der var med til at gøre årets marked til virkelighed.

Efter endnu en dejlig dag i Sensommermarkedets ånd for 34. gang vil vi bare sige TAK!
    Tak fordi I havde lyst til at deltage med hvad I nu kunne byde ind med, tak fordi I var med til at holde liv i lokalområdet og ikke mindst tak fordi I var med til at holde liv i Rosenvangskolens vision om et levende fællesskab.
    Et fællesskab hvor børn kan være børn, føle sig trygge og udvikle sig både fagligt og personligt til de skal videre ud i verden på egen hånd.
    Vi er stolte af at kunne stable dette arrangement på benene hvert år og håber, at I også kan se meningen i det og fortsat vil være med til at holde liv i denne festlige tradition.

Hvis man ønsker at være mere involveret i hvad der overordnet foregår bag tæppet, har vi stadig pladser i Sensommermarkedskomitéen der mødes 3 gange årligt for at koordinere slagets gang, og det er både vigtigt OG hyggeligt!
    Første komitémøde efter årets marked er mandag d. 26. november kl 18-20.

- Rosenvangskolen
    Mia Henriette Mikkelsen den 30-08-2018

Så er det i denne uge der er skolefotografering onsdag og torsdag!
    Se tiderne i skolens aktivitetskalender

Husk at give jeres børn en udfyldt fotoseddel med til fotografen hvis I skal købe billeder.

Grundet databeskyttelsesforordningen kan vi ikke længere hjælpe fotograferne ved at udlevere de nødvendige data på jeres vegne hvis I glemmer at bestille billederne/udfylde fotosedlen. Det er også pga. den nye stramning i lovgivningen, at der ikke længere udleveres en gratis elevbog med billeder af alle elever.

Der tages portrætter af alle elever samt klassebilleder til internt brug i skolens systemer og til eventuelle buskort, men disse billeder bliver ikke tilgændelige for andre end skolen. Derfor skal I selv aftale køb med fotofirmaet.
    Vi bruger igen i år Modulfoto som har leveret et flot stykke arbejde de sidste par år. Har I mistet fotosedlen har vi måske en ekstra tom seddel på kontoret I kan få, eller I kan kontakte Modulfoto via deres hjemmeside modulskolefoto.dk

Mia Henriette Mikkelsen den 04-04-2018
    Nyt nyhedsbrev d. 01.06.18 - Det fjerde af slagsen
    Rosenvangskolen renoveres!

2018 bliver et år med en del renoveringsarbejde på vores historiske skole.
    De første bygninger blev opført på en bar mark her på matriklen i 1928, så det er da ingen hemmelighed at nogle af bygningerne trænger til et lille opfriskende pift.
    Vi har igennem årene bygget til og holdt skolen opdateret efter krav om undervisningsfaciliteter, og nu kom turen til de dele af skolen vi nu er igang med.

Følg lidt med i processen i løbet af året med dette lille nyhedsbrev.
  • 24-10-2018
    6 årgang på JU · 6A · 6B

Vinderne af årets sensommer cup.

Nyhed billede
Same procedure as last year..
3b's fædre vandt igen sensommercup i fodbold.