Christina Bisgaard Callesen den 26-06-2015
    I tilfælde af utilsigtede hændelser i sommerferien kan skolens ledelse kontaktes jvf. vedhæftede plan.
    Torben Hoberg Frederiksen den 23-06-2015
    Skolemælk fra skolestart i august?
    Mejeriernes Skolemælksordning er glade for at have fået opgaven med at levere skolemælk til dit barns skole fra august.
    Som ny kunde hos os, skal du oprette dig som ”ny kunde” og bestille skolemælken på www.skolemælk.dk.
    Du kan bestille allerede nu eller senest torsdag den 30. juli og sikre dig skolemælk fra første skoledag.
    Du betaler via abonnement, som du nemt kan følge og ændre på www.skolemælk.dk og du betaler først fra den dag, dit abonnement starter.
    Vi har tilmelding fra uge til uge og har du spørgsmål om mælk og om vores ordning, kan du finde svar på skolemælk.dk.
    Her har vi også lige nu en konkurrence for alle børn, der er tilmeldt skolemælksordningen.
    Mejeriernes Skolemælksordning