Mia Henriette Mikkelsen den 04-04-2018
    Nyt nyhedsbrev d. 08.05.18 - Det tredje af slagsen
    Rosenvangskolen renoveres!

2018 bliver et år med en del renoveringsarbejde på vores historiske skole.
    De første bygninger blev opført på en bar mark her på matriklen i 1928, så det er da ingen hemmelighed at nogle af bygningerne trænger til et lille opfriskende pift.
    Vi har igennem årene bygget til og holdt skolen opdateret efter krav om undervisningsfaciliteter, og nu kom turen til de dele af skolen vi nu er igang med.

Følg lidt med i processen i løbet af året med dette lille nyhedsbrev.
    Mia Henriette Mikkelsen den 23-04-2018
    Skolen der fyldte 90år!

Hermed et link til det rigtigt fine lille indslag hos TV2 Østjylland om skolens 90års fødselsdag.

Linket kan også findes på skolens hjemmeside under "Links" og under "Skolens Historie".

Go' fornøjelse!

Eva Helene Vilsgaard den 28-03-2018

Kære Alle

Hvis der bliver konflikt lukkes din adgang til UNI-login. Det betyder, at du som forælder ikke har adgang til ForældreIntra

Som du måske er bekendt med, er der i forbindelse med overenskomstforhandlingerne varslet strejke fra.

Medarbejderne i Styrelsen for It og Læring (STIL) er udtaget til at deltage i denne strejke.

STIL har derfor varslet, at UNI-Login vil blive lukket, når en eventuelt strejke træder i kraft.

STIL vil begynde nedlukningen af UNI-Login dagen før en eventuel strejke. Dermed vil du ikke kunne logge ind på ForældreIntra.

Hvad betyder det for forældre og elever på skolerne, at UNI-Login lukker i forbindelse med konflikten?

For elever og forældre i Aarhus Kommune gælder det, at de ikke vil få adgang til systemer som ForældreIntra, ElevIntra, MinUddannelse og digitale læremidler. Eleverne vil fortsat kunne logge på G-Suite for Education.

Vi henviser til aarhus.dk/konflikt.dk for generel information omkring konflikten. Her vil der også være en ”underside” som tilhører Rosenvangskolen og hvor vi kan lægge specifik information for Rosenvangskolen op.

I en evt. konfliktperioden kan du kontakte skolen via telefon på telefonnummer: 8713 9540, på mail: [email protected] eller ved at komme på skolen i tidsrummet 7.45-15.00. Vi kontakter selvfølgelig jer pr telefon, hvis det er nødvendigt i forhold til jeres barn.

Eva

• 22-05-2018
  • 23-05-2018
  • 24-05-2018

Det lugter af sommer

Nyhed billede
Skoleopgaver kan også laves udendørs.